Skip to content

Wie zijn wij?

Een actueel idee

Opvoeding, overtuiging, religie, passie, men kan zeggen dat de consumptiegewoonten nog nooit zo complex zijn geweest als nu, vooral als het gaat om eten, of het nu gaat om een overlevingsparameter, een brandstof, een plezier of een passie.

Een cupmaat met een keuze uit een soort zetmeel, vergezeld van een basis, een vulling, een saus en extra's: vier stappen die het hart van het YouWok-concept samenvatten. Het aanbod wordt vervolledigd met een waaier aan begeleidingen: voorgerechten, desserts en dranken.

Dit op maat gemaakte idee biedt meer dan 200 mogelijke combinaties en stelt ons vandaag in staat om een warme maaltijd aan te bieden vanaf €4,90.

Door het combineren van leningen van Chinese, Thaise en Japanse specialiteiten en door het ontwikkelen van een inductie-wok bereidingswijze die garant staat voor een snelle en gelijkmatige bereiding, bieden wij u sinds 2016 een concept in de lucht!

Een duo van jonge ondernemers

Aydin Bakar

COFOUNDER & COO

Met zijn solide ervaring in de restaurantbusiness, zowel in keukens in prestigieuze Brusselse sterrenrestaurants als in het beheer van onafhankelijke brasseries en fastfoodrestaurants in winkelcentra, bracht Aydin Bakar zijn praktische kennis naar YouWok om de architectuur van de keukens te ontwerpen en te organiseren, het beheer en de animatie van de teams op dagelijkse basis in restaurants, de creatie van onze unieke sauzen en onnavolgbare recepten!

Nicolas Bourgeois-Legrain

COFOUNDER & CEO

Serieel ondernemer, Nicolas Bourgeois-Legrain, afgestudeerd in de rechten en in economie en management aan de Universiteit van Parijs I Panthéon-Sorbonne, bracht aan YouWok zijn strategische visie, ontwerp en marketing, zijn kennis van de retailmarkt door zijn ervaring in de creatie en ontwikkeling van snelgroeiende internationale retailketens, de implementatie en opvolging van franchisepartnerschappen, alsook de uitwerking van de juridische en financiële structurering van de groep.

Drie kernwaarden

Eenvoud

Als het gaat om het koken van een warme maaltijd, zijn weinig ideeën zo voor de hand liggend als het nemen van noedels of rijst en het bereiden ervan met een garnituur, groenten en eventueel een saus. Deze eenvoud is de kernwaarde van YouWok, we bieden niets ingewikkelds, alleen een geruststellende waarde.

Kwaliteit

Fast Food rijmt niet noodzakelijkerwijs op Junk Food, de selectie van leveranciers en de keuze van de producten die in onze recepten worden gebruikt zijn een belangrijk element van het succes van YouWok. Zetmeel en eiwit zijn de basis van sportvoeding. Twijfels? Vraag Ryad Merhy wat hij eet voor een kampioenschap.

Diversiteit

Evenwichtige maaltijd, hebzuchtig, klein tussendoortje, dagelijks moment, alleen, met z'n tweeën, in groep, YouWok is geschikt voor alle wensen en voldoet aan alle gewoontes. Deze diversiteit en de mogelijkheid om zonder vermoeidheid te kiezen is de essentie van het merk in zijn identiteit "U" "Wok": u creëert uw Wok.

Een gemeenschap aan de top!

Beetje bij beetje ontwikkelt zich een zeer enthousiaste en positieve gemeenschap rond het merk en we zijn er erg blij mee! Bedankt voor uw steun!

Door onze jeugd en omvang kunnen we veel aandacht besteden aan al uw berichten en verzoeken.

Aarzel niet om ons te vervoegen op sociale netwerken, om uw YouWok-moment te delen of om ons een berichtje achter te laten op Google!
Play Video