Skip to content

Aanwerving

Aanwerving van Studenten

YouWok zoekt regelmatig naar studentenprofielen! Aarzel niet om je CV achter te laten in het restaurant om je direct voor te stellen aan het team op de site 😉.

Rekrutering van Bemanningsleden

We blijven openstaan voor sollicitaties. De beschikbare posities zijn meestal direct voor uw restaurant zichtbaar, aarzel niet om te kijken!

Getuigenis van een student

"Het is een ervaring die anders is dan mijn andere banen omdat YouWok elk van mijn dagen anders heeft gemaakt dan de andere, met echte flexibiliteit in de planning, wat het zeer compatibel maakt met mijn schema als student.

Ik heb nooit routine gevoeld, ik mag gewoon alles aanraken en leren, ik word geholpen als ik vragen heb.

Van de kassa tot aan de keuken, het begroeten van de klanten die schattig zijn, het bereiden van de wokken, het opzetten, het netjes houden van het restaurant, een beetje duiken.

Je ontmoet ook een aantal leuke mensen, wat voor mij een geweldige zaak is, want ik heb me altijd al op een familie plek gevoeld, vriendelijk, goede sfeer, goed humeur!"

Sara

YOUWOK STUDENT

Sara werd door YouWok gesteund in haar deelname aan de Barcelona Express 2019, waar ze de kleuren van YouWok met trots verdedigde. Sara en haar vriendin zijn als 29e geëindigd van 123 deelnemende teams!
Play Video