fbpx

Wie Zijn Wij?

Het concept

Een warme, volle maaltijd, in een oogwenk klaargemaakt, aan democratische prijzen en met de talloze mogelijkheden om je maaltijd te variëren, in shopping centra en op plaatsen met veel bezoekers, het geheel in een design omgeving dat tevens gezellig is: dat is de uitdaging die YouWok aangaat!

Met een eerste opening in de Ring Shopping van Kortrijk in oktober 2016, snel gevolgd door het Mediacite in Luik, Antwerpen Wijnegem, Charleroi Rive Gauche en pas dan een vestigingen in Brussel op het einde van het jaar 2017 aan De Brouckère en op de beroemde Louizalaan. Het netwerk heeft de grootste horecaontwikkeling van het land ervaart in minder dan twee jaar!

Wij bedanken alle klanten die ervan in het begin bij waren voor hun onmisbare steun. Het is die steun die ervoor zorgt dat wij ons kunnen overtreffen met als gevolg dat onze klanten telkens opnieuw tevreden zijn.

De Oprichters van YouWok.

Een duo van twee jonge ondernemers die op minder dan een jaar tijd YouWok omgetoverd hebben tot het meest dynamische concept binnen de Belgische Horeca.

Aydin Bakar

cofounder & coo

Met zijn sterke ervaring binnen de horeca , zowel in de keuken van prestigieuze, gerenommeerde vestigingen in Brussel als in het beheer van zelfstandige brasseries zoals pop-up-restaurants in shopping centra, heeft Aydin Bakar zijn praktische kennis opgeroepen in de conceptualisatie en in de organisatie van de inrichting van keukens, in het beheer en in de bezieling van de teams en ook in de creatie van onze unieke sauzen en bijzondere recepten!

Nicolas Bourgeois-Legrain

cofounder & ceo

Ondernemer in hart en ziel, gediplomeerd in de rechten en in het bedrijfsbeheer aan de universiteit Paris I Panthéon-Sorbonne, Nicolas Bourgeois-Legrain heeft YouWok zijn strategische visie en zijn know-how in design en in marketing bijgebracht. Onmisbaar en geprezen zijn zijn kennis en zijn ervaring in de retail met de ontwikkeling en het opstarten van snelgroeiende, internationale winkelketens, in de implementatie en de opvolging van franchise-partnerships alsook in de uitwerking van de juridische en de financiële structuur van de groep.

Ze praten erover

Kevin op YouWok Charleroi

Très bon, ne pas hésiter à redemander de la sauce si pas assez. Bon prix, très bien pour de la restauration rapide, merci

Tine op YouWok Kortrijk

Een lekkere, snelle hap tijdens het shoppen door. Vriendelijke service en modern ingericht. Zeker voor herhaling vatbaar.

Lauren op YouWok Antwerpen

Ik ben dit kleine restaurant tegengekomen tijdens het winkelen en ik heb er geluncht uit nieuwsgierigheid. Zeer aangename omgeving en nog eens comfortabel ook. Je wordt er hartelijk ontvangen en je eet er goed. Een kleine pluspunt: hun fruitsappen assortiment en de smoothies voor een gezonde dosis vitaminen 😉

Ophélie op YouWok Antwerpen

Si vous aimez l’asiatique au wok, et que vous souhaitez manger en conséquence youwok est idéal. On choisit sa dose de nouille ou de riz, les ingrédients à mettre dedans c’est à dire les légumes et sa viande ou son poisson et sauce . Boisson et hop on va s’assoir , les pots nous sont amenés directement . Nous sommes de bons mangeurs mais attention le size L est énorme il vaut bien un pour deux et pour ceux qui n’aime pas le pimenté, je déconseille, pas de piment pour eux c’est déjà trop pour nous … Sinon le plat dans l’ensemble est excellent et de tes bonne qualité

Good time, good food,

Good Choice!

divider

onze adressen

ons volgen op

geïnformeerd blijven!

© 2016-2018 YOUWOK. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN – WETTELIJKE VERMELDINGEN